Rólunk

A Marangal szó filippínó nyelven nagyszerűt, nemest, kiválót jelent.

Pontosan ezt szerettük volna létrehozni. Egy olyan különleges férfi fürdőruha márkát, ami dacol a konvenciókkal, az unalmas, többnyire egyszínű, szabásában és anyagában is átlagos férfi fürdőnadrágokkal.

Miután ezt a pár sort elolvassák, felemelik a fejüket, bárhol is legyenek most, és biztosan egy vagy több színt és valamilyen alakzatot látnak maguk előtt. A Marangal csapata pont ezeket az alakzatokat és színeket alkalmazta. Mintáinkat az élet inspirálta, és fürdőnadrágjaink színei, grafikái ettől lettek különlegesek.

A termék palettánk kiválasztásánál megvizsgáltunk minden szegmenst, ami egy férfinak fürdőruha viselésnél fontos szempont lehet. Magas minőségű, puha, kényelmes fürdőruha anyag, teljes belső bélés, erős, tartós cérna, strapabíró varratok, eleganciát növelő kiegészítők és színtartóság jellemzi fürdőnadrágjainkat. Továbbá nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy termékeink ellenállóak legyenek a nappal, a klóros és sós vízzel szemben, és megállják helyüket a szaunában vagy a homokos tengerparton is.

Bízunk benne, hogy a Marangal világa hozzá tud járulni ahhoz, hogy minden férfi egyénisége még színesebb legyen és olyan kényelmet nyújtson, hogy „Le sem akarod majd venni”.

This post is also available in: Angol